Segmen "Jom Bersahabat"

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


okeyhh , malam ni tira nak melancarkan segmen ni . tujuan nye adalah untuk menyenangkan tira , termasuklah kawan2 blogger lain untuk blogwalking and tambah2 sabahat ! senang je . tak susah pon kannn ? hehe .

Syarat2 :
1. Follow lah blog tira yang simple nih .
2. Kalau nak senang , copy paste je oke link yang sedia ada dibawah .
3. Like fanpage tira dan Page ni .

4. Hantarkan link segmen kat kotak komen.
5. DONE !

langsung selam 3hari . sampai 30hb ! jam 12.00 malam . walau pun macam lebih 36 jam , takpeee . bgi chance korang join . okehh !
Thanks For Reading. Do Comment If You Like

9 comments:

  1. Salam kenal...dari segmen yang sama..jemput singgah..ehe
    http://norniwanie.blogspot.com/2013/08/segmen-jom-bersahabat-part-1.html
    follow sini..do follow me back

    ReplyDelete
  2. salam...selamat bersegmen... ayu nak ajak sama2 join segmen yg ayu buat ni..sempena merdeka..ada masa boleh la join ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah jika ad kelapangan akan join
      slamat bersegmen...

      Delete
  3. slamat bersegmen...dr segmen yg sme..

    http://suarackatak.blogspot.com/2013/08/segmen-jom-bersahabat-part1-okeyhh.html

    ReplyDelete
  4. Salam selamat bersegmen..adus akak dah terlepas dah segmen ni. Sorry eh..buzy kat sekolah ada percubaan SPM skrg ni...tapi takpe akak memang dah follow blog yang cute ni sejak 1st time akak ke sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe
      xpe kak, byk segmen ag nanti akn diupdate dr semasa ke semasa
      slamat berkenalan, selalu2 singgah blog xseberapa ni

      Delete
  5. salam..ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen sempena exam UPSR...boleh la nanti join ye...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-jom-bersahabat-part1.html

    ReplyDelete