Segmen : My Best Entry Bubblynotes.com

Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 2/9/2013, jam 5.00 petang SEHINGGA 9/9/2013, jam 5.00 petang... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tak, retis atau tak dijemput untuk memeriahkan segmen ni... Tujuan? Nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow dan juga review entri2 terbaik dari blogger2 yang menyertai segmen ini yang dipilih oleh Pakcik Random.Org...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian pastekan ke ruang HTML seperti di bawah:

4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini.

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2. Pemenang akan diumumkan pada 10/9/2013.
3. Para pemenang akan diminta untuk memberikan link satu entri terbaik mereka untuk direview oleh Cik Puan Bubbly dalam tempoh 3 hari dari tarikh pengumuman pemenang. If not... Pakcik Random akan roll the dice once again... ^_^

Thanks For Reading. Do Comment If You Like

9 comments:

  1. Selamat bersegmen piji :)

    p/s: oh tak sangka kita belajar satu tempat.. deno tak perasan, mungkin sbb deno pun jarang ke kelas sbb tak sihat sht dulu.. mmg dunia ini sgt kecil kan? btw, happy to know you^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. slamat bersegmen jugak deno
      tula kecik jer dunia ni,pusing2 we'll meet each other
      happy to know you too

      Delete
  2. terima kasih kerana sudi join dan support segmen ini, nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer...

    http://www.bubblynotes.com/2013/09/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  3. Dr segmen sama.. BW disini.. http://ourmemoria.blogspot.com/2013/09/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. done BW and followed
      do follow me back k

      Delete
  4. salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye....tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  5. deno datang dari segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  6. singgah sini :)
    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/09/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

    ReplyDelete