HIATUS

After a long time in hiatus. I'm back for good. Bajet-bajet hiatus je. Doluuuu doluuuu rajin update blog. But somehow i became lazy. Sejak masuk degree ni apatah lg bila masuk clinical years bertambahhh laaa malas nak oiii. Sibuk ngn klinik, bz ngn logbooks sekarang ni pulak nak hadap FYP. Minggu depan dah start Hospital Posting aka Industrial Placement.

Cuti kali ni tak rasa mcm cuti pon. Almaklum dah masuk final year ni. In shaa Allah by next sem i'll be graduating hoyeahhh. Mood sekarang ialah malas baqq hangg. Kelate ni huje sokmo dua tiga hari ni. Nak cari jurnal buat FYP pon xde mood hujan-hujan cenggini. Dah la aku kena buat review, klu xde progress cuti ni matiilaaanakkk oiiii. Xpayah tunggu ethics dah, bleh trus progress. Ya Allah cuak gak doe.

Hari ni junior-junior 3rd year bz ngn result PCE diorang. Best of luck komee. See you in clinic next semester. Jgn curi patient abe udahhh lerrrr. Clinical Years ni x seindah yg kome sangka tau. Nampak je byk xmasuk kuliah, duk klinik, hadap patient je keje. Masuk klinik tu best, yg nak siapkan report, logbooks,    cari pt, tu yg tak best.

Dahh laaa membebel. Sesaja try post setelah sekian lama aku bersendiri. Mostly active kat FB ngn IG je. Twitter pon karut-karut je.
Wassalam dari abe.


Thanks For Reading. Do Comment If You Like

No comments:

Post a Comment