Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini

Assalamualaikum wbt
final exam da abes..
so join segmen la jwbnyer
jom bersegmen awok-awok kito wehhhh

Syarat - syarat :
1) Seorang blogger (tak hensem tak apa, cantik perlu! Haha)
2) Follow blog LELAKI INI (Wajib!). Tolong nyatakan anda followers yang ke berapa. 
3) Buat Tajuk Entri : Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini
  
4) Letak banner segmen kat atas ni dan linkkan ke entri ini
5) Selesai? Letakkan entri korang kat komen entri ini
 
 Tarikh tutup 12 April 2013.
15 blogger terawal yang join, akan dpt Blog Review dr tuan penganjur segmen.
 50 blogger terawal akan dapat masuk bloglist wuhuuuuu

jom join...
kopipes jer dr tuan punya segmen heheheh
dasar plagiat je aku ni hehhe
cc: Lelaki Ini

Thanks For Reading. Do Comment If You Like

9 comments:

  1. Jie. aku xreti la nak bersegmen2 dalam blog. Please tolong ajar aku.hehe

    ReplyDelete
  2. thanks, thanks, thanks!
    jemput jenguk blog tuan tanah...

    ReplyDelete
  3. Datang dari segmen ....
    Salam kenal tapi kalau dah kenal it OK..heheheheh
    Ini ayat copy paste...sebab banyak nak blogwalking dari segmen ini..
    Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini

    ReplyDelete
  4. deno datang dari segmen LELAKI INI :)btw, deno folow sini!!! :)

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. saya buat benda ni di blog anda

    1) blogwalking
    2) follow

    Kalau dah Follow before this, saya akan
    1) blgwalking

    BTW salam kenal. dari segmen yg sama.

    ReplyDelete