KBBA Pantai Timur Mantopppppp

Assalamualaikum wbt
another entry for tonite, tetibe jejari gemuk terase gataiii nak menaip
actually hati senang lepas tgk bola tadi heheheh
tu mood nak blogging semakin membara tu
KBBA?? kejadah tu wei???
 KBBA = Kebab
gurauan di malam hari ni
actually KBBA is stand for Kelab Blogger Ben Ashaari
ni inisiatif bro Ben Ashaari nak menyatukan blogger-blogger dalam Malaysia ni
credit should be given to him
aku ni just blogger yg melukut di tepi gantang je
tak terlawan ambo dgn geng-geng power/otai/ganah dlm group tu
followers masing-masing mencecah ribu riban belake
...gulp...
tp kami berkawan, baguihhh diorang ni
byk tunjuk ajar, tak lokek ilmu
mula-mula just suka-suka je bile bro ben post kat fb nak buat geng blogger Pantai Timur, aku gataiii gi komen kat post tu then bro ben mintak suh pm phone number
then bermulalah perkenalan kami

aku duk dalam group tu terasa noob je almaklumlah blogger is not my mainstream
byk jadi tukang karut ngn enterprem conversation orang je, selalu lost in conversation hehe 
like I told in the previous entry and will keep repeating all over gain that I'm just blog for fun
dlm group tu ramai yang otai-otai, nak introduce sorang-sorang memang aku kena prepare entry laen gamoknyerr, tp antara yg ader dlm group tu Blogger Que Achmad, Blogger QasehDalia, Blogger Cik Tasya, Blogger SueIzza and many mores. mitok maap bebanyak tak boleh nak list sumer. tp korang sumer mmg havoc la, dr pg sampai mlm wassap aku tak berhenti masuk noti unless I turned off wifi and packet data
tu pon bler bukak balik, confirm tepon hang 2,3 minit 
umor dari yg kecik smpai yg besar ada
profession pon, macam-macam adaaaaaa
biler fikir balik bile kite bergaul ngn someone who has more experience from us, it do makes us more matured in making social connection.
tahniah buat kamu semua
baru berkenalan dalam wassap for few days, tp dah rase macam rapat giler dah kot
sebelom menghabiskan entry ni, utk KBBA Pantai Timur, you guys RAWKKKK
mitok maaf banyak-banyak andai tersalah/terkasar/terlaser ke spnjg perbualan kita semua
mitok tlg samo-samo guide ambo etek belako dehhh
ambo newbie + noob lg byk sgt nak kena belajar ngn geng-geng otaiii
Majulah Blog Untuk Semua heheheh

Thanks For Reading. Do Comment If You Like

20 comments:

  1. esey..blog ambe tak disenaraikan pong!!! btw, nik pon blogging untuk suka2 plus minat. ada sikit2 ilmu boleh share. :)

    ReplyDelete
  2. heheheh soriii nik. xterdaya nak list sumer. heheh. nice to know u. keep up the good work.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. heheheh inisaiatif Bro Ben Ashaari nii
      meh join reramai tmbh kenalan

      Delete
  4. Replies
    1. hahahah geng-geng lain la
      ambo geng-geng melukut di tepi gantang jahhh

      Delete
  5. menarik dan memang mantoppp KBBA....

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. haiii tikahh
      salam perkenalan kat kat blog lak

      Delete
  7. Pjie..k.ma pun tak tahu meaning KBBA mula2 tu..hehe..jakun kan..
    eh..terperasan pula... nape pic k.ma je keluar tapi yg lain2 takde..pelik bin ajaib ni..cmne korang buat..k.ma pun nak hide jgk la..:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe
      xpe kak ma, nmpk anggun gituuu

      Delete
  8. Replies
    1. haish... cik tiey i'm still a noober laa

      Delete
  9. assalamualaikum..
    abe pijie terr!
    dik tiqah mai sini.. ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikumussalam
      slamat menjenguk ke blog yg xseberapa ni

      Delete