Hannibal : Mind Blowing!!!

Assalamualaikum wbt
tonite i'm gonna make some review on TV series that i've been following for weeks ago
HANNIBAL

actually this series was a production from AXN, so you can turn your Astro and tune to Channel701 every Tuesday at 10pm
aku download jer, faster & saving time
best sgt??
klu korang ni peminat citer ala-ala CSI gtu, okla
for me this series is quite brutal compared to CSI
citer die sal psychotic giler2 serial killer yg mane korang mcm di awal citer xexpect pon he's the serial killer & the bad guy in this series

citer die agak meloyakan plus kejam sket
so for those yg ader heart attack, pregnant mom baby or budak kecik2 it's advisable to not watching this series
dulu aku follow citer Arrow bler da abes season1, layan Hannibal la plak
bg aku citer ni is totally awesome wlaupon  kdg2 cam xlogik gak
korang penah tgk citer Tru Calling??
Tru Calling + CSI= Hannibal
citer ni just has another episode left, episode13... next week
pelakon cite ni pon xfemes pon aku ase, xpenah tgk pon mamat2 or minah2 salleh ni blakon except yg jd Jack Crawford tu, mamat tu mmg familiar especially sape yg slalu tgk CSI ader la mamat kulit hitam ni

Hugh Dancy as Will Graham & Mads  Mikkelsen as Dr. Hannibal Lecter

name pon da Mads, sesuai sgt jd watak gila2 ni hehehhe
hero die xdela hensem sgt, serabai je mamat tu aku tgk Will Graham la, klu Dr. Hannibal tu over smart sgt, xkire mase nak pkai tuxedo je memanjang
my rating out of 10, i gave it 9
i totally enjoyed this series damn much
for those yg suke citer sal polis2, FBI bagai ni, bunuh2 org 
I STRONGLY RECOMMENDED to all of you
tp peringatan citer ni pon ad yg bab org mkn org, mcm meloyakan gak ar sposen
sape yg xkuat semangat, baek tgk Teduhan Kasih jela
 
xmenyesal kot, aku suh abg aku tgk, dlm sehari die leh habeskan sumer episode up until the latest ones
soooo not too frustrating kot 
 drpd layan Kpop jer sokmo, baek tgk citer mat salleh gak skali dua
kantoiiiiii
slamat menonton....
enjoy your watching!!!


Thanks For Reading. Do Comment If You Like

4 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. mamat csi tuh lepas di tak blakon csi dah, trus aku tak nat tgok csi dah.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. layan cite ni lak brooo
      jalan citer better dr CSI kot hehhe

      Delete