Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com

Tetiba kan? Angin kus2 melanda dan terajin pulak nak buat segmen... wakakakaka...rasanya dah lama dah x organize segmen simple kat Bubblynotes... So, here I come...

This segmen dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang dan peluang pada semua blogger untuk turut follow, bloghopping dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww...he he he...

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblnotes.Com bermula dari hari ini, 15/6/2013, jam 11.30 pagi SEHINGGA 22/6/2013, jam 11.30 pagi... Aci tak? *_^... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join...Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers...ahaks... stalkers pun boleh... x ada masalah...masa untuk anda menonjolkan diri... ekekekekeke....

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog bubblynotes.com.
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com.
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ni, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL+C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...

4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini.

Pemilihan Pemenang:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 23/6/2013 sehingga 23/7/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

da lame rasenyer tak join segmen & blogwalking
jom pakat join mehhh
sambil2 leh knal org & meet with new friends
yehaaaaa!!

Thanks For Reading. Do Comment If You Like

19 comments:

  1. thanks for joining & support...jangan lupa bloghopping dan juga follow peserta lain *_^

    jangan lupa juga semak senarai peserta di sini...

    http://www.bubblynotes.com/2013/06/senarai-peserta-segmen-follow.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum & Salam Ukhuwah!
    -Datang dari segmen yang sama,jom singgah sini pulak:
    http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  3. Singgah melawat dan menyapa

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  4. berkunjung dari segmen yg sama..done follow..gud luck!
    http://ienaazaidi.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. done following your blog
      salam perkenalan

      Delete
  5. salam...fieza dtg lawat blog comey ni..dri segmen yg same..done follow..peace (^_^*)
    http://potpet2fieza.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html#comment-form

    ReplyDelete
    Replies
    1. done follow...
      salam perkenalan
      slalu2 la singgah blog xseberapa ni ekkk

      Delete
  6. assalamualaikum & hai Pjie ! Syiera datang dan follow melaksana amanah segmen ;)

    http://ieraassyiera.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    moge seyhat selalu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm wbt
      tq
      done follow awk jugakk
      slamat berkenalan

      Delete
  7. singgah dari segmen yang sama!:D

    http://missflyfluffy.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq...
      terjah blag awk jugak
      slamat berkenalan

      Delete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. dari segmen bubblynotes.com

    http://www.geeazielove4eva.my/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  10. Assalammualikum....

    http://mselim3.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    mselim3 datang dari segmen yang sama....dah follow sini.

    ReplyDelete
  11. segmen yang sama..fiza dah follow sini

    http://ourmemoria.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete